metalfire-gasgesloten-haarden

Het Openhaarden Huys

Metalfire Gasgesloten haarden

De wens van de klant hier was het plaatsen van een doorkijk tunnelhaard. Helaas was dit niet mogelijk in verband met het hoogte verschil door de trap. Vervolgens is in overleg met de klant gekozen voor het plaatsen van twee gasgesloten Metalfire haarden. Deze beide haarden zijn met de ruggen tegen elkaar aan geplaats om zo toch beide ruimtes te voorzien van een sfeervol en warm vuur.

Merk(en):

Type(n) haard:

Wat vinden onze klanten?
 • 22 Dec 2017

  Feestdagen

  I.v.m. de feestdagen zijn wij zaterdag 23 december t/m dinsdag 26 december gesloten.

  Woensdag 27 december en donderdag 28 december zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

  Vrijdag 29 december t/m dinsdag 2 januari zijn wij gesloten.

  Vanaf 10.00 uur woensdag 3 januari 2018 bent u weer van harte welkom in onze showroom!

  Wij wensen u gezellige kerstdagen en een gezond en sfeervol 2018!

 • 11 Jul 2017

  Vakantie

  ​Vanaf vrijdag 21 Juli t/m maandag 14 Augustus zijn wij gesloten. Graag ontvangen we u weer vanaf dinsdag 15 Augustus in onze showroom.

  Zaterdag 29 Juli en 12 Augustus kunt u tevens wel bij ons terecht in de showroom.

 • 15 Apr 2017

  Koningsdag

  27, 28 en 29 April zijn wij gesloten. Graag verwelkomen we u weer vanaf 2 Mei in onze showroom.

 • 04 Mar 2017

  Bewust Stoken

  “De gezelligheid van een houtkachel, de warmte en het schitterende vlammenspel is voor veel mensen dé reden om een houtkachel aan te schaffen. Naast de perfecte sfeer zorgt een houtkachel ook voor een lagere energierekening. Maar moderne houtkachels bieden u nóg meer. Zij zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is.

  Kiest u voor een kachel die valt onder Bewust Stoken dan bent u verzekerd van een haard die voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Een unieke norm waar we trots op zijn.

  Alles wat we doen belast het milieu op een bepaalde manier. Tegenwoordig hebben we vaak de mogelijkheid om te bepalen in welke mate we het milieu belasten. Om deze reden is Bewust Stoken opgericht, een onafhankelijk adviserend orgaan met vakkundige adviespunten door heel Nederland, dat gehoor geeft aan de groeiende behoefte om een zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven.”

  Bron: http://bewuststoken.eu

  Bewust Stoken
 • 22 Oct 2016

  25 Procent korting op showroom modellen

  ​Vanaf heden 25 procent korting op de kachels in onze showroom van het merk Jøtul en Barbas.

 • 02 Apr 2016

  De nieuwe Stûv 22

  Geniet van een maximaal zicht op het vuur dankzij een bijna onzichtbaar kader. Met zijn gepatenteerde techniek, zijn de aanpassingsmogelijkheden bijna oneindig.