escamolux

Het Openhaarden Huys

Escamolux

Voor wie houdt van hout

U geeft de voorkeur aan de niet te evenaren charme van een houtvuur? Ook dan biedt Barbas u de meest exclusieve oplossing: de Escamolux. Een lijn houthaarden met schuifdeur van een oogstrelende, minimalistische vormgeving, die past in ieder interieur, klassiek of modern. Én van de allerbeste kwaliteit! Vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen; herkenbaar aan de volmaakte Barbas-afwerking. Uw Escamolux is duurzaam als geen andere haard. Bedieningsmechanismen, ventilatoren, rookgasafvoerklep, ruit, schuifdeur ...
Alle bewegende delen en onderdelen die kunnen verslijten, kunnen te allen tijde worden vervangen, zonder uw haard te hoeven afbreken. De Escamolux is het summum onder de houthaarden, waarin markant ontwerp, optimaal gemak en hoog rendement perfect samengaan.

Merk:

Type haard:

Wat vinden onze klanten?
 • 23 Jul 2021

  Zomervakantie 2021

  Van zaterdag 24 juli t/m maandag 16 augustus 2021 zijn wij in verband met vakantie gesloten.

  Vanaf dinsdag 17 augustus bent u weer van harte welkom, en helpen wij u graag.

 • 07 Nov 2020

  Maatregelen omtrent het Coronavirus

  Nederland wordt getroffen door het Coronavirus vandaar dat ook Het Openhaardenhuys uiteraard de richtlijnen van het RIVM uiteraard opvolgt. Ook bij ons staat de gezondheid van u en onze medewerkers op de eerste plaats. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben getroffen omtrent het bezoek van de showroom:

  - Contactloos begroeten,

  - Uiteraard ook bij ons onderlinge afstand van 1,5 meter

  - Wij zullen de showroom extra ontsmetten

  - Daarnaast kunt u bij ons ook altijd extra uw handen wassen.

  - Werknemers dragen een mondkopje

  Naast de maatregelen die wij treffen in de showroom vragen we van u het volgende:

  - Graag verzoeken wij u uw handen te desinfecteren bij binnenkomst

  - Het dragen van mondkapjes bij ons is verplicht

 • 03 Aug 2019

  Project Metalfire Avenue

  Naar ontwerp van interieurarchitect Remy Meijers en in samenwerking met B&G Audio Video Domotica, In Toom Bouw en Interieur en Lenarduzzi ​Natuursteen, deze prachtige Metalfire haard in combinatie met een achter natuurstenen verborgen televisie.