horizon-bell-3

Het Openhaarden Huys

Horizon Bell 3

Vuur in de breedte
Bellfires presenteert met trots dé gashaardenlijn voor komend seizoen: de Horizon Bell 3. Stijlvolle, horizontale gashaarden waar- bij hoogstaand design en hoogwaardige techniek het beste in elkaar naar boven halen. Van XS tot en met XXL, inclusief enkele doorkijkhaarden, biedt Bell res moderne, brede gashaarden voor élke ruimte.

Hidden Door kader
Het Hidden Door principe is door Bellfires speciaal ontwikkeld om moderne haarden een zo minimalistisch mogelijk uiterlijk te kunnen geven. Karakteristiek zijn de zwart gescreende glasranden. Het recent geïntroduceerde Hidden Door 3 concept, krijgt nu enkele aanvullingen met zogenaamde +kaders: Hidden Door 3+ 7 cm, Hidden Door 3+ 10 cm, en het vernieuwde Hidden Door 3+ 10 cm met stenen plateau. Dankzij deze +kaders van 7 en 10 cm kunnen de gashaarden uit de Horizon Bell 3 lijn heel strak en minimalistisch worden ingebouwd. De dagkanten rond de glasplaat, maken bij deze +kaders onderdeel uit van de haard zelf. Hierdoor ligt de focus meer dan ooit op de beleving van het vuur en het spectaculaire vlammenspel.

Zwevend plateau
Iets speciaals zijn de gashaarden met het Hidden Door 3+ 10 cm kader in combinatie met een stijlvol natuurstenen plateau. Dit plateau vormt één geheel met de haard, maar lijkt optisch te zweven. Dit zwevende effect wordt gecreëerd door een nis onder het plateau, die in dezelfde kleur is gespoten als de haard. Via deze nis wordt de lucht voor de convectie aangevoerd. Bijkomend voordeel is dat de bediening van de haard hier een plek kan krijgen en zo mooi uit het zicht is weggewerkt.

Merk:

Type haard:

Wat vinden onze klanten?