original-bell-3

Het Openhaarden Huys

Original Bell 3

Vuur op maat
De Original Bell 3 serie bestaat uit de Derby Large, Derby Large Tunnel, Derby Small, Topsham Large, Topsham Small, York Large en York Small. Vanwege de diversiteit in afmetingen biedt de Original Bell 3 lijn een geschikte oplossing voor iedere situatie.

Floating Frame & Hidden Door
De Original Bell 3 is leverbaar met het nieuw ontwikkelde Floating Frame concept. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik pro el, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard. Daarnaast is de Original Bell 3 leverbaar met een volledig nieuw Hidden Door systeem met zwart gescreende glasranden. Speciaal ontwikkeld voor een zeer modern en minimalistisch uiterlijk.

Veiligheid voor alles
Uiteraard hebben de ontwikkelaars van Bell res ook uitgebreid stilgestaan bij de veiligheid. De nieuwe Original Bell 3 lijn is uit- gerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij even- tuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daarmee de optimale betrouwbaarheid. Juist in extreme situaties een duidelijke meerwaarde.

Merk:

Type haard:

Wat vinden onze klanten?