contura-400

Het Openhaarden Huys

Contura 400

Een spaarvarken in klassieke stijl

De Contura 400 is een serie in klassieke stijl voor mensen die willen irten met het gevoel van een echte ingemetselde haard in huis. Het vuur is even goed zichtbaar als bij een open haard, maar het e ect is veel groter door de beschermende ruiten, de effectieve verbrandingskamer en de warmte vasthoudende powerstone onder de kap. Neem er een omhulsel met natuurlijk warmte vasthoudend speksteen bij en u hebt een echt spaarvarken in huis. Alle modellen van de serie zijn voorzien van een grote aslade die onder de deur is weggewerkt.

De Contura 470T is volledig bekleed met speciaal ontworpen speksteen. Doordat er glas aan drie kanten zit, kan iedereen in de kamer van het vuur genieten. Dankzij het speksteen en het warmtemagazijn onder de schouw wordt er ook nog vele uren na het stoken warmte afgegeven. Zo bespaart u geld!

Merk:

Type haard:

Wat vinden onze klanten?
 • 23 Jul 2021

  Zomervakantie 2021

  Van zaterdag 24 juli t/m maandag 16 augustus 2021 zijn wij in verband met vakantie gesloten.

  Vanaf dinsdag 17 augustus bent u weer van harte welkom, en helpen wij u graag.

 • 07 Nov 2020

  Maatregelen omtrent het Coronavirus

  Nederland wordt getroffen door het Coronavirus vandaar dat ook Het Openhaardenhuys uiteraard de richtlijnen van het RIVM uiteraard opvolgt. Ook bij ons staat de gezondheid van u en onze medewerkers op de eerste plaats. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben getroffen omtrent het bezoek van de showroom:

  - Contactloos begroeten,

  - Uiteraard ook bij ons onderlinge afstand van 1,5 meter

  - Wij zullen de showroom extra ontsmetten

  - Daarnaast kunt u bij ons ook altijd extra uw handen wassen.

  - Werknemers dragen een mondkopje

  Naast de maatregelen die wij treffen in de showroom vragen we van u het volgende:

  - Graag verzoeken wij u uw handen te desinfecteren bij binnenkomst

  - Het dragen van mondkapjes bij ons is verplicht

 • 03 Aug 2019

  Project Metalfire Avenue

  Naar ontwerp van interieurarchitect Remy Meijers en in samenwerking met B&G Audio Video Domotica, In Toom Bouw en Interieur en Lenarduzzi ​Natuursteen, deze prachtige Metalfire haard in combinatie met een achter natuurstenen verborgen televisie.