hygge-flames

Het Openhaarden Huys
logo%281%29

Hygge (Deense uitspraak: huuge) gaat terug naar de 19e eeuw en is afgeleid van het Germaanse woord ‘hyggja’, wat betekent ‘je gelukkig voelen’. Vandaag is ‘hygge’ een werkwoord, een naamwoord, een symbool van de eigen identiteit, een mood waarin je je bevindt.

In essentie gaat ‘HYGGE’ over het creëren van een warme sfeer, genieten van de goede dingen in het leven met fijne mensen om je heen. En dit is UNIVERSEEL.

Wij geloven dat het Deense idee van ‘hygge’ de reden is waarom de Denen vaak als gelukkigste mensen ter wereld worden uitgeroepen!

Bij elke ‘hygge’-beleving hoort een open haard. Zijn zachte gloed en knettergeluid geven het gevoel van warmte en blijheid.

Het ecologisch bewustzijn noopt ons na te denken over een nieuwe manier van haardbeleving. Als innovatieve spin-off van ons Belgischhaardenbedrijf Abc-Haarden te Menen ontwikkelden wij Hygge Flames, een 100% elektrische sfeerhaard als alternatief voor de echte open haard. Een nieuw concept van vuur met een hyper-realistisch vuureffect.

Schone lucht, verfijnd design, lokale productie en slimme technologie. De ultieme illusie van een echte open haard, zonder de nadelen ervan!

Hygge verwijst naar de Deens manier van leven - gezellig samenzijn en zorg dragen voor de natuur, wat dan ook de visie is achter ons product. Schone lucht en duurzaamheid, de nieuwe luxe. De inbouwhaard werd genoemd naar het eilandje Agero, gelegen in de Limfjorden.

De combinatie van Belgisch vakmanschap en de Deense kunst van leven, authentieke gezelligheid en duurzaamheid komt tot uiting in Hygge Flames.
Bekijk onze kachels & haarden van het merk Hygge Flames