morso-s10-70

Het Openhaarden Huys

Morsø S10-70

De Morsø S10-70 is het nieuwste model in de serie na het succes van de Morsø S10. De Morsø S10-70 is de eerste hangende houtkachel binnen de S-serie. Het is een houtkachel met een aantrekkelijke modern uiterlijk gecombineerd met een geweldig aansprekend vuurzicht geworden. Deze kachel is het middelpunt van elke woonkamer. Het vermogen van 5kW maakt deze geschikt voor een gemiddelde kamer. Dit wandmodel houtkachel produceert 5kW en is geschikt voor ruimtes van 45 tot 105 m2.

Vele Morsø houtkachels gingen de S10-70 voor maar ook deze houtkachel is voorzien van het Nordic Swan Eco-label. Wat wil zeggen dat de kachel tot de zuinigste en schoonste houtkachels van zijn klasse behoort. Dat niet alleen, maar ook dat over gehele levenscyclus van het product is nagedacht. Van productie tot uiteindelijk verwerking tot schroot.

S serie

Onze ideologie bij Morsø is om te streven naar de ideale combinatie van design, kwaliteit en topmateriaal. Morsø S is hiervan een sterk voorbeeld. We ontwikkelden een gamma stalen houtkachels van topkwaliteit met de klemtoon op design. De stijl is licht, elegant en op en top Scandinavisch.

En om onze “roots” nog beter te doen uitkomen, zijn de nieuwe kachels ook voorzien van een element in gietijzer. Alle Morsø S-modellen worden verkocht met een garantie van 5 jaar. Raadpleeg hiervoor de garantievoorwaarden van Morsø.

Merk:

Type haard:

Wat vinden onze klanten?
 • 23 Jul 2021

  Zomervakantie 2021

  Van zaterdag 24 juli t/m maandag 16 augustus 2021 zijn wij in verband met vakantie gesloten.

  Vanaf dinsdag 17 augustus bent u weer van harte welkom, en helpen wij u graag.

 • 07 Nov 2020

  Maatregelen omtrent het Coronavirus

  Nederland wordt getroffen door het Coronavirus vandaar dat ook Het Openhaardenhuys uiteraard de richtlijnen van het RIVM uiteraard opvolgt. Ook bij ons staat de gezondheid van u en onze medewerkers op de eerste plaats. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben getroffen omtrent het bezoek van de showroom:

  - Contactloos begroeten,

  - Uiteraard ook bij ons onderlinge afstand van 1,5 meter

  - Wij zullen de showroom extra ontsmetten

  - Daarnaast kunt u bij ons ook altijd extra uw handen wassen.

  - Werknemers dragen een mondkopje

  Naast de maatregelen die wij treffen in de showroom vragen we van u het volgende:

  - Graag verzoeken wij u uw handen te desinfecteren bij binnenkomst

  - Het dragen van mondkapjes bij ons is verplicht

 • 03 Aug 2019

  Project Metalfire Avenue

  Naar ontwerp van interieurarchitect Remy Meijers en in samenwerking met B&G Audio Video Domotica, In Toom Bouw en Interieur en Lenarduzzi ​Natuursteen, deze prachtige Metalfire haard in combinatie met een achter natuurstenen verborgen televisie.