morso-s12-43

Het Openhaarden Huys

Morsø S12-43

In tegenstelling tot de meeste haarden die ronde vormen hebben, wilde Morsø met het model S12 een haard ontwerpen met een rechtlijnig design en rechte vormen. Door zijn heldere en eenvoudige lijnen is het duidelijk dat de houtkachel S12-43 gemaakt is uit staal. Het ideale materiaal voor een glad oppervlak, zuivere randen en naadloze overgangen. De ovendeur is echter nog steeds gemaakt uit gietijzer, zodat de voorkant van het fornuis getuigt van weerstand en rust uitstraalt, maar zonder dat het frame zichtbaar is (wat dikwijls het geval is bij andere fornuizen in staal).

S serie
Onze ideologie bij Morsø is om te streven naar de ideale combinatie van design, kwaliteit en topmateriaal. Morsø S is hiervan een sterk voorbeeld. We ontwikkelden een gamma stalen houtkachels van topkwaliteit met de klemtoon op design. De stijl is licht, elegant en op en top Scandinavisch.

En om onze “roots” nog beter te doen uitkomen, zijn de nieuwe kachels ook voorzien van een element in gietijzer. Alle Morsø S-modellen worden verkocht met een garantie van 5 jaar. Raadpleeg hiervoor de garantievoorwaarden van Morsø.

Merk:

Type haard:

Wat vinden onze klanten?