morso-s80-90

Het Openhaarden Huys

Morsø S80-90

De Morsø S 80 biedt een unieke ervaring van vuur op de muur. Deze prachtige inbouwkachel, die alle zintuigen prikkelt, is een indrukwekkende kachel in elk huis. De kachel warmt elk huis, waardoor het een exclusief karakter en prachtige charme heeft.

De Morsø S 80-90 werd ontworpen als een schilderij. Of om het met de woorden van de ontwerper te zeggen: een eenvoudig en opvallend schilderijframe dat een elegante en stijlvolle omkadering biedt voor de oranje vlammen van het vuur. Bij de creatie van deze kachel was een van onze basisideeën dat de glazen deur zou worden ervaren als een drijvend oppervlak dat de nadruk legt op het lichte ontwerp. Door zijn ultradun ontwerp en lichte expressie is de kachel geïnspireerd op een moderne flatscreen-tv en wordt de illusie gecreëerd van een mooi schilderij aan de wand.

S serie

Onze ideologie bij Morsø is om te streven naar de ideale combinatie van design, kwaliteit en topmateriaal. Morsø S is hiervan een sterk voorbeeld. We ontwikkelden een gamma stalen houtkachels van topkwaliteit met de klemtoon op design. De stijl is licht, elegant en op en top Scandinavisch.

En om onze “roots” nog beter te doen uitkomen, zijn de nieuwe kachels ook voorzien van een element in gietijzer. Alle Morsø S-modellen worden verkocht met een garantie van 5 jaar. Raadpleeg hiervoor de garantievoorwaarden van Morsø.

Merk:

Type haard:

Wat vinden onze klanten?