over-ons

Het Openhaarden Huys
Het Openhaardenhuys

Het Openhaarden Huys - haarden en kachels regio Utrecht, Zuid-Holland en Noord Brabant

De sfeer van levend vuur verleent letterlijk en figuurlijk warmte aan het interieur. Openhaarden, hout- en gaskachels alsmede de bijpassende schouwen vormen het centrum van gezellig wonen. Tegenwoordig koppelen ze schoonheid aan technisch vernuft en efficiency als het om warmte-rendement gaat.

Het OpenhaardenHuys is een toonaangevend bedrijf in Leerdam centraal gelegen in het land. Niet alleen voeren wij alle bekende topmerken uit Nederland en elders uit Europa, wij verzorgen ook de totale aanleg van de sfeerverwarming in een huis. Tevens werkt Het Openhaardenhuys regelmatig samen met topontwerper Remy Meijers en In Toom waarvan een aantal van de projecten op onze inspiratie pagina te bekijken zijn.

Het Openhaarden Huys - Sfeer, warmte, een kachel en haard voor elk interieur

Wij heten u van harte welkom op onze website, waarop u heel veel van onze haarden en kachels te weten kan komen. Kijkt u eens rond en mocht uw interesse gewekt zijn voor een kachel of haard, dan verwelkomen wij u graag in onze showroom voor het beste advies voor sfeerverwarming.

Ons leveringsprogramma op het gebied van openhaarden, kachels, schouwen, plateaus en rookkanalen is dermate uitgebreid, waardoor er voor elk interieur een passende combinatie te vinden is. Voor kachels en haarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gecertifieerd en werken CO vrij.